Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wie zijn jullie?

Wij zijn medewerkers van WaakSaam. WaakSaam is een combinatie van bedrijven die in opdracht van provincie Noord-Holland tot juni 2025 het beheer en onderhoud uitvoert aan de provinciale infrastructuur in de Kop van Noord-Holland.

Uit welke bedrijven bestaat WaakSaam?

WaakSaam is een combinatie van Dura Vermeer Divisie Infra BV, Ploegam BV, Van den Biggelaar Grond- en waterbouw BV en Van Doorn Geldermalsen BV.

Wat gaat WaakSaam doen?

WaakSaam voert in opdracht van provincie Noord-Holland het beheer en onderhoud uit van onder andere de wegen, vaarwegen, gebouwen, sluizen, bruggen, verkeerslichten, lichtmasten en het groen dat eigendom is van de provincie.

Hoe lang is WaakSaam in de Kop van Noord-Holland werkzaam?

WaakSaam heeft een 10-jarig contract met de provincie Noord-Holland. Dit betekent dat wij tot 1 juni 2025 hier beheer en onderhoud doen.

Wat houdt het gebiedscontract voor beheer en onderhoud van de provincie Noord-Holland in?

De provincie Noord-Holland werkt aan geïntegreerde gebiedscontracten waarin het beheer en onderhoud van een gebied voor langere tijd wordt uitbesteed aan één marktpartij. De Kop van Noord-Holland is het eerste langdurige gebiedscontract dat de provincie in de markt heeft gezet. In het gebiedscontract werkt de provincie voor de duur van tien jaar nauw samen met de markt en doet hierbij een beroep op haar kennis en innovatiekracht. De provincie blijft eigenaar van het areaal en voert regie over de uitvoering van het onderhoud binnen het gebied.

Wat is jullie werkgebied?

Ons werkgebied is de Kop van Noord-Holland. Hieronder vallen de gemeenten: Hollands Kroon, Schagen, Den Helder en Texel.

Kunnen jullie ook bij mij in de buurt werkzaamheden uitvoeren?

Indien deze werkzaamheden tot ons werkpakket behoren, dan kunnen we kijken hoe wij u kunnen helpen. Kunt u ons een email sturen met daarin uw verzoek met een duidelijke locatie vermeld? Dan beantwoorden wij binnen drie dagen uw verzoek. Ons e-mailadres is: servicepunt@noord-holland.nl

Wat als ik niet tevreden ben over het beheer en onderhoud bij mij in de omgeving?

Wij streven ernaar het beheer en onderhoud zodanig uit te voeren dat iedereen er tevreden over is en er geen last van ondervindt. Mocht u toch ontevreden zijn, dan kunt u dat melden aan het Servicepunt van provincie Noord-Holland op het telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis). Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Dan zullen wij aan hand van uw melding ons best doen om het te verbeteren.

Ik ben van de gemeente en/of het waterschap. Kunnen jullie eens langskomen om iets meer te vertellen over jullie werkzaamheden?

Dat kan. Vul hiervoor het contactformulier in, zodat onze Omgevingsmanager Anya Boen contact met u kan opnemen.

Ik wil meer weten

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief (1x per kwartaal).

Aanmelden nieuwsbrief