02 april 2021

Drie kruispunten Medemblikkersweg/N240 open voor het verkeer

Drie kruispunten Medemblikkersweg/N240 open voor het verkeer

Drie kruispunten Medemblikkerweg/N240 open voor het verkeer

Op 1 maart is WaakSaam gestart met werkzaamheden aan de Medemblikkerweg/N240 tussen de Flevoweg en het Wagenpad. We vernieuwen het asfalt van de rijbaan en het fietspad. Ook worden de kruisingen opnieuw ingericht en voorzien van verlichting, duidelijke markering en bebording.

Update 2 april

Vrijdag 2 april vanaf 20.00 uur zijn de kruispunten Flevoweg/N240, Westermiddenmeerweg/N240 en Oostermiddenmeerweg/N240 weer open voor het verkeer. Wij hebben deze kruispunten als eerste aangepakt om de bereikbaarheid voor de omgeving zo groot mogelijk te houden tijdens het onderhoud van de weg.

Van 6 april tot en met 9 juli gaan wij verder met de asfaltwerkzaamheden van de N240 tot en met het Wagenpad. Als het asfalt gereed is brengen we grasbetontegels aan langs de rijbaan. Dit verbetert de veiligheid omdat voertuigen die met de wielen in de berm komen weer veilig terug de weg op kunnen rijden.De kruispunten Flevoweg/N240, Westermiddenmeerweg/N240 en Oostermiddenmeerweg/N240 zijn in deze fase open voor het verkeer. Klik hier voor de omleidingsroutes.

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven

De bedrijven gelegen aan de Medemblikkerweg blijven te allen tijde bereikbaar. Wij hebben maatwerk afspraken gemaakt met bedrijven binnen het werkvak. Uitsluitend bestemmingsverkeer (aanwonenden) en nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Medemblikkerweg blijft na werktijd afgesloten

Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot  circa 17.00 uur.
Voor de veiligheid blijft de Medemblikkerweg/N240 na werktijd (in de avond, nacht en in het weekend) afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer/aanwonenden kunnen stapvoets door het werkvak rijden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden aan de Medemblikkerweg/N240 neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland: 0800-0200 600 of via e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl. De provinciale werkzaamheden zijn ook te volgen op Facebook.com/KopNoordHolland.