Waaksaam

Gebiedsaannemer WaakSaam voert per 1 september 2015 in de Kop van Noord-Holland het beheer en onderhoud uit aan de infrastructuur, gebouwen en terreinen van de provincie Noord-Holland.

WaakSaam heeft van de provincie Noord-Holland de opdracht gekregen om het gebied de komende tien jaar te onderhouden en beheren. WaakSaam is een combinatie van vier bedrijven: Dura Vermeer, Ploegam, Van den Biggelaar en Van Doorn. In het gebiedscontract zijn het vaste en variabele onderhoud en enkele vervangingen van (vaar)wegen, groen en civieltechnische kunstwerken (zoals viaducten en bruggen) gebundeld.

DURA VERMEER

Het 160 jaar geleden opgerichte familiebedrijf Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Samen met haar partners biedt zij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven.

Meer informatie

Ploegam

Ploegam is actief in de grond-, weg- en waterbouw en is ruim vijfentwintig jaar geleden opgericht. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een klein grondwerkbedrijf naar een bedrijf dat meetelt in de markt.

Meer informatie

Van Den Biggelaar

Van den Biggelaar grond- en waterbouw is toonaangevend als het gaat om projecten op het snijvlak van land en water. Binnen deze markt zijn zij gefocust op waterveiligheid en watermanagement.

Meer informatie

Van Doorn

Van Doorn BV is toonaangevend als het gaat om de aanleg, het schoonhouden, onderhouden en beheren van infra

Meer informatie

Swarco

Swarco is een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat wereldwijd geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. In Nederland is Swarco actief op de markten mobiliteit, parkeren en energy.

Meer informatie

Ik wil meer weten

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief (1x per kwartaal).

Aanmelden nieuwsbrief

Werkgebied

file icon
Gebiedskaart
Download