13 september 2019

Asfaltwerkzaamheden Duinweg-N502

Asfaltwerkzaamheden Duinweg-N502

Asfaltwerkzaamheden Duinweg-N502 tussen Groote Keeten en Julianadorp

De Duinweg (provinciale weg N502) tussen Groote Keeten en Julianadorp in de gemeente Schagen is aan groot onderhoud toe. WaakSaam vernieuwt in opdracht van de provincie Noord-Holland van 7 tot en met 11 oktober 2019 de deklaag van het asfalt, zodat dit gedeelte van de N502 er voor de komende 15 jaar weer netjes en veilig bij ligt.  

Omleiding voor gemotoriseerd verkeer

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is de Duinweg afgesloten tussen de Helmweg in Groote Keeten en de Callantsogervaart in Julianadorp. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Klik hier voor de omleidingsroute. 
Direct aanwonenden kunnen ook tijdens de werkzaamheden hun woning/perceel bereiken.

(Brom)fietsers en voetgangers

Het fietspad naast de Duinweg blijft open. Tijdens de werkzaamheden wordt het fietspad ook gebruikt door bromfietsers. Wij vragen de bromfietsers hun snelheid te matigen omwille van de verkeersveiligheid. 

Nood- en hulpdiensten

Verkeersregelaars zullen in geval van spoed doorgang verlenen aan nood- en hulpdiensten.

Planning

WaakSaam werkt aan de N502 van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober, met 12 en 13 oktober als reservedata. Onze werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur. De N502 blijft met het oog op de verkeersveiligheid ook buiten werktijden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland: 0800-0200 600 (kosteloos) of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl.