13 december 2018

Zondag 16 december Duinweg/N502 in Groote Keeten geopend

Zondag 16 december Duinweg/N502 in Groote Keeten geopend

WaakSaam is op 16 december klaar met de herinrichting van de Duinweg / N502 in Groote Keeten. De weg gaat om 18 uur open voor het verkeer, of zoveel eerder als mogelijk is.
Gebiedsaannemer WaakSaam werkt in opdracht van de provincie Noord-Holland sinds 5 november aan de herinrichting van de Duinweg/provinciale weg N502 in Groote Keeten. Om de hinder voor het verkeer te beperken combineren we deze werkzaamheden met de reparatie van brandschade aan het asfalt ter hoogte van Callantsoog. 
Tijdens de dagen met goede weersomstandigheden hebben we meer mensen ingezet op de Duinweg. Daardoor kunnen we de werkzaamheden aan de N502 een week eerder afronden dan gepland. 

Regulier asfaltonderhoud in 2019

In het voorjaar van 2019 voert WaakSaam op het gedeelte van de N502 tussen de Helmweg (Groote Keeten) en de Callantsogervaart (Julianadorp) regulier onderhoud uit aan de deklaag van het asfalt. Dit gedeelte van de N502 zal tijdens de werkzaamheden gedurende circa twee weken afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Wij informeren u hier in een later stadium over.

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Op www.waaksaam.com leest u meer over WaakSaam en onze werkzaamheden. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over werkzaamheden van WaakSam stuur dan een e-mail naar het Servicepunt van de provincie Noord-Holland: servicepunt@noord-holland.nl of bel 0800 0200 600 (gratis).

Foto2s
Foto3s