14 november 2022

Uitgesteld: werkzaamheden rotonde N250/Ravelijnweg

Uitgesteld: werkzaamheden rotonde N250/Ravelijnweg

Werkzaamheden rotonde N250/Ravelijnweg uitgesteld

Helaas hebben we de werkzaamheden aan de rotonde N250/Ravelijnweg van komend weekend (18 november - 21 november 2022) wederom uit moeten stellen vanwege de te verwachten weersomstandigheden. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van ons werk niet garanderen.

Zodra we een nieuwe datum hebben, dan delen wij dat hier.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Asfaltonderhoud rotonde N250/Ravelijnweg

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van vrijdag 18 november tot maandag 21 november 2022 werkzaamheden uit op de rotonde N250/Ravelijnweg. We vervangen de deklaag en dit betekent dat de rotonde afgesloten is voor al het verkeer.

Planning en omleidingsroute doorgaand verkeer

Op vrijdag 18 november, 20.00 uur starten de werkzaamheden en deze zijn maandag 21 november, 05.00 uur gereed. Gedurende deze periode is het deel tussen de kruisingen N250/Ruyghweg en N250/Guldemondweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Westoever (vanuit het noorden) en Rijksweg (vanuit het zuiden) blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via Guldemondweg, Torplaan, Ravelijnweg, Waddenzeestraat, Jan Verfailleweg, Marsdiepstraat, Middenweg, Polderweg, Prins Hendriklaan en Kanaalweg.

Klik hier voor de omleidingsroute voor doorgaand verkeer

Omleidingsroute (brom)fietsverkeer

Wij streven ernaar om (brom)fietsverkeer doorgang te verlenen, echter kunnen we dit pas in het werk bepalen. Indien we genoodzaakt zijn om een omleidingsroute in te stellen, dan gaat deze via de Ravelijnweg naar de rotonde Torplaan en weer terug over de Ravelijnweg.

Klik hier voor de omleidingsroute (brom)fietsverkeer.