15 mei 2023

Werkzaamheden rotonde N250/Ravelijnwen 16 tot 19 juni 2023

Werkzaamheden rotonde N250/Ravelijnwen 16 tot 19 juni 2023

Asfaltonderhoud rotonde N250/Ravelijnweg

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van vrijdag 16 juni tot maandag 19 juni 2023 werkzaamheden uit op de rotonde N250/Ravelijnweg. We vervangen de deklaag van de rotonde.

Deze werkzaamheden stonden twee keer eerder gepland, maar hebben we moeten verplaatsen vanwege de weersomstandigheden. Ook de nieuwe planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Planning en omleidingsroute doorgaand verkeer

Op vrijdag 16 juni, 20.00 uur starten de werkzaamheden en deze zijn maandag 19 juni, 05.00 uur gereed. Gedurende deze periode is het deel tussen de kruisingen N250/Ruyghweg en N250/Guldemondweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Westoever (vanuit het noorden) en Rijksweg (vanuit het zuiden) blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via Guldemondweg, Torplaan, Ravelijnweg, Waddenzeestraat, Jan Verfailleweg, Marsdiepstraat, Middenweg, Polderweg, Prins Hendriklaan en Kanaalweg.

Klik hier voor de omleidingsroute voor doorgaand verkeer

Omleidingsroute (brom)fietsverkeer

Wij streven ernaar om (brom)fietsverkeer doorgang te verlenen, echter kunnen we dit pas in het werk bepalen. Indien we genoodzaakt zijn om een omleidingsroute in te stellen, dan gaat deze via de Ravelijnweg naar de rotonde Torplaan en weer terug over de Ravelijnweg.

Klik hier voor de omleidingsroute (brom)fietsverkeer.