25 juli 2023

Werkzaamheden N242 Middenmeer van 8 sep tot 11 sep 2023

Werkzaamheden N242 Middenmeer van 8 sep tot 11 sep 2023

Asfaltonderhoud N242 nabij Middenmeer

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van vrijdag 8 september tot maandag 11 september 2023 werkzaamheden uit op de N242 nabij Middenmeer. Het gaat om het deel van de N242 Alkmaarseweg vanaf de aansluiting A7 tot en met de rotonde Professor Ter Veenweg. We vervangen de deklaag en dit betekent dat dit deel van de N242 afgesloten is voor al het verkeer.

Planning en omleidingsroute gemotoriseerd verkeer

Op vrijdag 8 september, 20.00 uur starten de werkzaamheden en deze zijn maandag 11 september, 05.00 uur gereed. Gedurende deze gehele periode is dit deel van de N242 afgesloten voor al het verkeer.

Tijdens de werkzaamheden zijn de toe- en afritten van de A7 bij Middenmeer afgesloten en ook de rotonde N242 Alkmaarseweg / Professor Ter Veenweg kan niet gebruikt worden. Dit betekent het volgende:

  • Verkeer vanuit Middenmeer naar de A7/Winkel/Nieuwe Niedorp/Verlaat volgt de N248 naar Wieringerwerf/A7/N239;
  • Verkeer naar Middenmeer vanuit Winkel/Nieuwe Niedorp/Verlaat volgt de N239/A7 (afslag 13 Wieringerwerf)/N248;
  • Verkeer vanuit het noorden en zuiden op de A7 naar Middenmeer volgt afslag 13 Wieringerwerf/N248.

Klik hier voor de omleidingsroute.

Busvervoer

Helaas kunnen wij tijdens onze werkzaamheden geen busvervoer door ons werkvak laten gaan. Dit betekent dat buslijn 135 van Connexxion dit weekend niet door Middenmeer zal rijden. In plaats hiervan zetten we pendelbussen in die pendelen tussen de haltes Middenmeer en een overstaphalte in Wieringerwerf. De pendelbus zal bij de haltes Middenmeer Alkmaarseweg, Middenmeer Breestraat en Middenmeer Winkelcentrum 10 minuten eerder vertrekken dan gebruikelijk.

Klik hier voor de pendelroute en overstapplaats

Kijk op www.connexxion.nl/nl/onze-routes/dienstregeling-en-halte-informatie voor de laatste informatie rondom de aankomst- en vertrektijden. 

Mogelijke hinder in de avond en nacht

Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, werken wij dit weekend ook in de avond en de nacht. Dit betekent dat er mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. Dit vinden wij vervelend, maar hopen op uw begrip.