25 augustus 2020

Werkzaamheden Burgervlotbrug 8-10 september

Werkzaamheden Burgervlotbrug 8-10 september

Herstel slijtlaag Burgervlotbrug

WaakSaam herstelt de slijtlaag van de Burgevlotbrug van dinsdag 8 september 21.00 uur tot woensdag 9 september 05.30 uur en van woensdag 9 september 21.00 uur tot en met donderdag 10 september 05.30 uur.

Omleidingsroute gemotoriseerd verkeer

Tijdens de werkzaamheden is de Burgervlotbrug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het autoverkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug en de Schoorldammerbrug.
Klik hier voor de omleidingsroute.

Fietsers en voetgangers

De vlotbrug blijft open voor fietsers en voetgangers. Het aanwezige personeel begeleid fietsers en voetgangers over de brug. WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. We verzoeken u als u gebruik maakt van de vlotbrug de coronamaatregelen op te volgen en 1,5 meter afstand te houden.

Scheepvaart

Voor de scheepvaart geldt  - gedurende de bedieningstijden - maximaal 30 minuten oponthoud bij de brug.

Werken in de avond en nacht

WaakSaam werkt in de avond en nacht om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Het verwijderen van de beschadigde stukken van de slijtlaag kan in de directe omgeving te horen zijn. Wij streven ernaar deze werkzaamheden zo vroeg mogelijk in de avond uit te voeren, om de geluidshinder ’s nachts te beperken.

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, bruggen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Heeft u vragen? Neem contact op met het servicepunt 0800-0200 600 (kosteloos) of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl.