15 november 2019

Vernieuwen oeverbeschoeiing nabij Roskamsluis

Vernieuwen oeverbeschoeiing nabij Roskamsluis

Vernieuwen oeverbeschoeiing nabij Roskamluis (gemeente Heerhugowaard)

WaakSaam vernieuwt in opdracht van de provincie Noord-Holland op meerdere locaties de oeverbeschoeiing langs het Kanaal Omval-Kolhorn. De beschoeiing beschermt tegen het afbrokkelen en wegspoelen van de oevers. De huidige beschoeiing is op deze locaties aan vervanging toe.

Van 18 november tot 20 januari

Maandag 18 november 2019 starten de werkzaamheden ter hoogte van de Roskamsluis (gemeente Heerhugowaard). We verwijderen een PWN-leiding die in de weg ligt en na het verwijderen van de oude beschoeiing plaatsen we stalen damwanden. Deze worden de bodem in getrild. We werken zoveel mogelijk vanaf het water om de omgeving zo min mogelijk te hinderen. Onze werktijden zijn van 7.00 tot 17.00 uur op weekdagen.
De werkzaamheden zijn op of rond 20 januari 2020 klaar. 

Booteigenaren

Met de booteigenaren binnen het werkgebied hebben we afgestemd dat de boten van 18 november 2019 tot 20 januari 2020 verplaatst worden.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden van WaakSaam? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800-0200600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl