18 augustus 2021

Reparatie dekplank Stolperbasculebrug 3-4 september

Reparatie dekplank Stolperbasculebrug 3-4 september

Stolperbasculebrug afgesloten 3-4 september

In de avond en nacht van vrijdag 3 september op zaterdag 4 september 2021 werkt WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland aan de Stolperbasculebrug in de provinciale weg N248 in Schagen. Een van de dekplanken ligt gedeeltelijk los en deze moet vervangen worden. Ook brengen we een nieuwe slijtlaag aan op de dekplank. Het onderhoud gebeurt in de avond en nacht om zo min mogelijk verkeershinder te veroorzaken.

Omleiding voor gemotoriseerd verkeer

Vanwege de werkzaamheden is de Stolperbasculebrug gestremd voor gemotoriseerd verkeer van vrijdag 3 september 20.00 uur tot zaterdag 4 september 06.00 uur.
De omleidingsroute loopt via de N9, N99 en de N249. Klik hier voor de omleidingsroute.

Bereikbaarheid voor Connexxion, (brom)fietsers en voetgangers

Op vrijdagavond rijden er nog enkele ritten van Connexxion lijn 152 via de Stolperbasculebrug.
Wij zorgen ervoor dat de bus langs het werk op de brug wordt begeleid.
(Brom)fietsers en voetgangers kunnen ook gebruik blijven maken van de Stolperbasculebrug.

Scheepvaarthinder

Vanaf vrijdag 3 september 20.00 uur tot zaterdag 4 september 06.00 uur kan de brug niet bediend worden. Onderdoorvaart onder de brug is wel mogelijk (doorvaarthoogte 4.50 m onder de klep en doorvaarthoogte 4.30 onder het vaste deel van de brug).

Meer informatie of vragen

Vervanging Stolperbasculebrug
De Stolpersbasculebrug staat op de nominatie om vervangen te worden in 2024. Tot het moment dat een nieuwe brug gebouwd is zorgt WaakSaam voor het onderhoud van de huidige brug. www.noord-holland.nl/stolperbasculebrug.

Vragen?
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland: 0800-0200 600 of via e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl
De provinciale werkzaamheden zijn ook te volgen op Facebook.com/KopNoordHolland.