31 oktober 2020

Sint Maartensvlotbrug onderhouds- werkzaamheden nov en dec

Sint Maartensvlotbrug onderhouds- werkzaamheden nov en dec

Onderhoudswerkzaamheden Sint Maartensvlotbrug

WaakSaam start op 23 november met onderhoudswerkzaamheden aan de Sint Maartensvlotbrug. Wij vervangen in opdracht van de provincie Noord-Holland de vier balanspalen naast de brug en voeren onderhoud uit aan de bewegende onderdelen van de brug.

Planning

Start werkzaamheden: maandag 23 november 7.00 uur
Gereed: zaterdag 12 december 05.00 uur.
Onze werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot circa 19.00 uur.  

Bereikbaarheid

Vanwege de werkzaamheden is de route via de Sint Maartensvlotbrug afgesloten. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug. Klik hier voor de omleidingsroute. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een veerpontje.

Veerpont voor (brom-)fietsers en voetgangers

Voor (brom-)fietsers en voetgangers vaart tijdens de werkzaamheden een veerpontje vanaf de noodsteigers. De vaartijden van de pont zijn: 
•    maandag tot en met vrijdag van 6.00 uur tot 21.00 uur
•    zaterdag van 6.30 uur tot 22.30 uur
•    zondag van 9.00 uur tot 21.00 uur

WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. We verzoeken een ieder om  bij de Sint Maartensvlotbrug en de tijdelijke veerpont de coronamaatregelen op te volgen en op de veerpont een mondkapje te dragen.

Hinder voor scheepvaart

Het Noordhollandsch Kanaal wordt niet gestremd tijdens de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden moet de scheepvaart rekening houden met maximaal 30 minuten oponthoud tijdens de reguliere bedientijden.