19 september 2018

Schagerweg op 17 oktober afgesloten van 5.30 tot 18.00 uur

Schagerweg op 17 oktober afgesloten van 5.30 tot 18.00 uur

WaakSaam werkt op 17 oktober aan de Schagerweg (N248) tussen Middenmeer en
Lutjekolhorn. Op de Schagerweg is ter hoogte van hectometerpaal 15,7 een kuil in de weg ontstaan. In december 2017 hebben we een noodreparatie uitgevoerd. Nu de grond gestabiliseerd is kan de definitieve reparatie uitgevoerd worden. Hiervoor moet dit gedeelte van de Schagerweg (N248) tot en met de fundering verwijderd en op nieuw opgebouwd worden. WaakSaam werkt in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Afsluiting Schagerweg (N248) voor doorgaand verkeer

Om de reparatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk de Schagerweg (N248) tussen Middenmeer en Lutjekolhorn af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting is op woensdag 17 oktober van 05.30 uur tot 18.00 uur.

Kaartmetafsluitingmini

Omleidingsroute

Doorgaand autoverkeer volgt tijdens de afsluiting van de Schagerweg (N248) een omleidingsroute vanaf Schagen naar Middenmeer over de Groetweg en de Alkmaarseweg (N242). Vanaf Middenmeer kan men via de Alkmaarseweg (N242) en vervolgens over de Groetweg rijden.

Bestemmingsverkeer en fietsers

(Brom)fietsers kunnen de gebruikelijke route over het fietspad volgen en ondervinden geen hinder van de werkzaamheden. Uitsluitend direct aanwonenden van het afgesloten gedeelte van de Schagerweg ontvangen een ontheffing om hun woning te bereiken. Nood- en hulpdiensten worden langs de werkzaamheden begeleid door verkeersregelaars. De verkeersregelaars staan bij het kruispunt Groetweg-Waardweg, ter hoogte van de werkzaamheden en bij het kruispunt Zuiderzeeweg-Brugstraat.