09 oktober 2020

N250 tijdens de herfstvakantie open voor verkeer naar Texel

N250 tijdens de herfstvakantie open voor verkeer naar Texel

N250 tijdens de herfstvakantie open voor verkeer van en naar Texel - gemeente Den Helder

WaakSaam is alweer vier weken bezig aan De Burgemeester Visserbrug en de N250 in Den Helder. Het asfalt tussen de brug en de Havenweg en tussen de Havenweg en de Beatrixstraat is klaar. Ook de eerste ‘slimme’ verkeerslichten zijn af. 
Van vrijdag 9 oktober 15.00 uur tot maandag 26 oktober 07.00 uur is de N250 weer open voor gemotoriseerd verkeer, om het drukke vakantieverkeer vlot door Den Helder te leiden.
De werkzaamheden aan de Burgemeester Visserbrug gaan in de herfstvakantie door om de planning te kunnen halen. Wij werken met een kraanauto of ander voertuig op het fietspad om de onderdelen te kunnen monteren. Het fietspad op de brug blijft afgesloten en fietsers rijden nog altijd via de fietsomleidingsroute.
Na de herfstvakantie is de N250 weer afgesloten voor al het verkeer van 26 tot en met 31 oktober, zodat WaakSaam de de werkzaamheden aan de Burgemeester Visserbrug, het asfalt en de slimme verkeerslichten op het kruispunt Havenweg kan afronden. Al het verkeer volgt vanaf 26 oktober weer de omleidingsroute.