30 september 2016

Extra werkzaamheden Vlotbrug t Zand en Sint Maartensvlotbrug

Extra werkzaamheden Vlotbrug t Zand en Sint Maartensvlotbrug

In opdracht van de provincie Noord-Holland herstelt WaakSaam de slijtlaag van een aantal vlotbruggen in het Noordhollandsch Kanaal.  Maandag 26 september  zijn we gestart met de werkzaamheden. De aangebrachte slijtlaag op vlotbrug ’t Zand en de Sint Maartensvlotbrug hecht niet voldoende. Daarom zetten we de werkzaamheden op 4 oktober 2016 voort. Door de heftige regenval zondag jl. is de ondergrond van het brugdek van Vlotbrug 't Zand nog nat en kan - zoals eerder gecommuniceerd - op 3 oktober nog niet gestart worden met de werkzaamheden.

Planning:

Werkzaamheden aan vlotbrug ’t Zand: dinsdag 4 oktober 2016 van 20.00 uur tot woensdag 5 oktober 05.00 uur. De voortgang van het werk is onder meer afhankelijk van het weer. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen naar woensdag 5 oktober in de avond en nacht.

Werkzaamheden aan de Sint Maartensvlotbrug:  dinsdag 4 oktober 2016 van 20.00 uur tot woensdag 5 oktober 05.00 uur. Mogelijke uitloop naar  woensdag 5 oktober in de avond en nacht

De werkzaamheden die lawaai opleveren worden zo vroeg mogelijk in de avond ingepland. Uiteraard streven wij er naar de overlast van de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Bereikbaarheid

Gemotoriseerd verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid; gele borden geven de omleidingsroute aan.
Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen onder begeleiding van een verkeersregelaar gebruik blijven maken van de brug. Er geldt geen stremming voor het scheepvaartverkeer.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden die WaakSaam uitvoert in het gebied? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief van WaakSaam.
WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van provincie Noord-Holland vaarwegen, wegen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland. Heeft u vragen of opmerkingen? WaakSaam is via de provincie Noord-Holland bereikbaar via het Servicepunt op servicepunt@noord-holland.nl of bel gratis 0800-0200 600.