10 oktober 2016

Extra werkzaamheden Burgervlotbrug - Gemeente Schagen

Extra werkzaamheden Burgervlotbrug - Gemeente Schagen

In opdracht van de provincie Noord-Holland herstelt WaakSaam de slijtlaag van een aantal vlotbruggen in het Noordhollandsch Kanaal. De op 28 september aangebrachte slijtlaag op de Burgervlotbrug hecht niet voldoende. Daarom zetten we de werkzaamheden deze week voort.

Planning

De werkzaamheden aan de Burgervlotburg worden uitgevoerd op: woensdag 12 oktober 2016 van 20.00 uur tot donderdag 13 oktober 05.00 uur. De voortgang van het werk is onder meer afhankelijk van het weer. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen naar donderdag 13 oktober in de avond en nacht.
De werkzaamheden die lawaai opleveren worden zo vroeg mogelijk in de avond ingepland. Uiteraard streven wij er naar de overlast van de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Bereikbaarheid

Gemotoriseerd verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid; gele borden geven de omleidingsroute aan.
Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen onder begeleiding van een verkeersregelaar gebruik blijven maken van de brug. Er geldt geen stremming voor het scheepvaartverkeer.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden die WaakSaam uitvoert in het gebied? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief van WaakSaam.
WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van provincie Noord-Holland vaarwegen, wegen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland. Heeft u vragen of opmerkingen? WaakSaam is via het Servicepunt van de provincie Noord-Holland bereikbaar op servicepunt@noord-holland.nl of bel 0800-0200 600 (gratis).