13 juli 2022

Twee maanden lang asfaltwerkzaamheden Slootweg (N240a)

Twee maanden lang asfaltwerkzaamheden Slootweg (N240a)

Asfaltonderhoud N240a Slootweg

Vanaf maandag 22 augustus 2022 werkt WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland aan de N240a Slootweg tussen De Haukes en Slootdorp. Deze werkzaamheden duren twee weken. We vernieuwen het asfalt van de rijbaan.

Om de verkeersveiligheid te vergroten plaatsen we op dit deel ook grasbetontegels. Helaas kunnen deze door leveringsproblemen pas vanaf eind oktober geplaatst worden.

Planning en omleidingsroute doorgaand verkeer

Op maandag 22 augustus starten de werkzaamheden aan het wegdek. De werkzaamheden duren tot 2 september en in deze periode frezen, asfalteren en markeren we het wegdek tussen De Haukes en Slootdorp. Gedurende de gehele periode is dit deel afgesloten voor doorgaand verkeer.  Doorgaand verkeer maakt gebruik van de A7. Doorgaand landbouwverkeer kan gebruik maken van de Den Oeverseweg. (Brom)fietsverkeer rijdt via de Nieuwesluizerweg, Molenweg en Amstelmeerweg.

Klik hier voor de omleidingsroute voor doorgaand verkeer

Fase 2: 31 oktober - 23 december 2022
Het aanbrengen van de grasbetontegels, fase 2 van de werkzaamheden, start op maandag 31 oktober en is op vrijdag 23 december gereed. In verband met de werkzaamheden aan de Kooybrug zal de omleidingsroute anders zijn dan tijdens fase 1. Zodra deze omleidingsroute bekend is, wordt deze hier toegevoegd.

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven

De bedrijven nabij het werkgebied blijven bereikbaar. Wij hebben maatwerk afspraken gemaakt met bedrijven binnen het werkvak. Uitsluitend bestemmingsverkeer (aanwonenden) en nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

N240a Slootweg blijft na werktijd afgesloten

Voor de veiligheid blijft de N240a Slootweg na werktijd (in de avond, nacht en in het weekend) afgesloten voor doorgaand verkeer.