08 juli 2022

Asfaltwerkzaamheden Medemblikkerweg (N240b) afgerond

Asfaltwerkzaamheden Medemblikkerweg (N240b) afgerond

N240b Medemblikkerweg weer opengesteld

Mede door het goede weer hebben we de werkzaamheden sneller uit kunnen voeren dan gepland. Hierdoor hebben we op vrijdag 8 juli de N240b Medemblikkerweg weer open kunnen stellen voor al het verkeer.

Wij willen u danken voor het geduld en wensen u veel rijplezier over het nieuwe wegdek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asfaltonderhoud N240b Medemblikkerweg

Vanaf maandag 30 mei 2022 werkt WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland aan de N240b Medemblikkerweg tussen de kruisingen Wagenpad en Zuiderkwelweg. We vernieuwen het asfalt van de rijbaan en het fietspad. Daarnaast plaatsen we grasbetontegels in de berm. De werkzaamheden duren ongeveer 9 weken.

Planning en omleidingsroute doorgaand verkeer

Op maandag 30 mei starten de werkzaamheden en deze zijn eind juli 2022 gereed. Gedurende de gehele periode is het deel tussen de kruisingen Medemblikkerweg/Wagenpad en Medemblikkerweg/Zuiderkwelweg afgesloten voor verkeer. De kruising Wagenpad zelf blijft open. Doorgaand verkeer van en naar Wieringerwerf volgt een omleidingsroute via de A7. 

Klik hier voor de omleidingsroute voor doorgaand verkeer

Klik hier voor de omleidingsroute voor (brom)fietsverkeer

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven

De bedrijven nabij het werkgebied blijven te allen tijde bereikbaar. Wij hebben maatwerk afspraken gemaakt met bedrijven binnen het werkvak. Uitsluitend bestemmingsverkeer (aanwonenden) en nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Medemblikkerweg blijft na werktijd afgesloten

Voor de veiligheid blijft de Medemblikkerweg/N240b na werktijd (in de avond, nacht en in het weekend) afgesloten voor doorgaand verkeer.