28 oktober 2022

Delen N240a Slootweg vier maanden afgesloten

Delen N240a Slootweg vier maanden afgesloten

Aanleg grasbetontegels in twee delen

WaakSaam brengt in opdracht van de provincie Noord-Holland grasbetontegels aan op de N240a Slootweg tussen De Haukes en Slootdorp. Met de aanleg van de grasbetontegels wordt de verkeersveiligheid op deze weg vergroot. Om de grasbetontegels aan te kunnen brengen moeten de bermen worden gefreesd, een fundering aangebracht en de grasbetontegels worden geplaatst. Deze werkzaamheden worden in twee delen uitgevoerd en gedurende deze perioden is de N240a Slootweg afgesloten voor doorgaand verkeer.

Deel 1: maandag 21 november 2022 tot en met vrijdag 23 december 2022
Deel 2: maandag 16 januari 2023 tot en met vrijdag 10 februari 2023 

In de tussenliggende periode wordt de N240a Slootweg opengesteld voor al het verkeer.

Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Bij winterse omstandigheden kan het zijn dat we aanpassingen in de planning moeten doorvoeren.

Omleidingsroute doorgaand verkeer

Doorgaand (vracht)autoverkeer maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van de A7. Landbouwverkeer volgt de Den Oeverseweg en de Hippolytushoeverweg. Het (brom)fietsverkeer maakt gebruik de Nieuwesluizerweg, Molenweg en Amstelmeerweg.

Klik hier voor de omleidingsroute

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven

De bedrijven en bewoners nabij het werkgebied blijven te allen tijde bereikbaar. Wij brengen de grasbetontegels aan in drie fasen. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van het gedeelte van de N240a Slootweg waar wij niet aan het werk zijn.

Klik hier voor de faseringen