Vlotbrug 't Zand afgesloten van 4 juni (09.00 uur) tot 6 juni (05.00 uur)

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van 4 tot en met 6 juni onderhoud uit aan Vlotbrug ’t Zand, gelegen aan de Keinsmerweg in ‘t Zand. Wij repareren de slijtlaag van de brug  en doen enkele aanpassingen voor het betreden van de kelders.

Planning
Start: donderdag 4 juni, 09.00 uur 
Gereed: zaterdag 6 juni 05.00 uur. 
De werkzaamheden zullen overdag plaatsvinden. De vlotbrug blijft in de avond en nacht afgesloten voor het verkeer omdat de slijtlaag moet uitharden.

Afsluiting Vlotbrug ‘t Zand
In bovengenoemde periode is de route via Vlotbrug ’t Zand afgesloten voor al het verkeer. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug. Klik hier voor de omleidingsroute.

Veerpont voor (brom-)fietsers en voetgangers
(Brom-)fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van een veerpontje dat vanaf de noodsteigers vaart. De vaartijden van de pont zijn: 
•    donderdag 9:00 uur tot 21.30 uur
•     vrijdag van 6:00 uur tot 21.30 uur

Coronamaatregelen
WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. We verzoeken u ook de coronamaatregelen op te volgen indien u de werkzaamheden passeert.

Mondkapjes op de veerpont
Op de pont gelden de RIVM-maatregelen voor openbaar vervoer. Wij maken u er op attent dat passagiers van de tijdelijke veerpont bij Vlotbrug 't Zand verplicht zijn om een (niet-medisch) mondkapje te dragen.

Hinder voor scheepvaart
Het Noordhollandsch Kanaal wordt niet gestremd tijdens de werkzaamheden. Wel moet de scheepvaart rekening houden met maximaal 30 minuten oponthoud.

Vlotbrug 't Zand